Centre d'Ajuda

Què puc fer si se’m talla la connexió durant la visita?

Al tractar-se d’una visita virtual a través d’internet, és possible que perdis la connexió o que des del Barça tinguem puntualment alguna incidència tècnica. T’indiquem les solucions que tenim en aquests casos:

• Si la visita es talla durant més de 3 minuts per problemes vinculats al Barça i no som capaços de seguir amb la visita, no pateixis. Cancel·larem la mateixa, i ens posarem en contacte amb tu per a gestionar la devolució de l’import.
  • Si es l’usuari qui perd la connexió o no pot seguir la visita correctament per causes alienes a FC BARCELONA:

1. Et recomanem que revisis que tens una bona connexió a internet.

2. Si els talls segueixen: actualitza o refresca la pantalla del navegador. I prem PLAY per tornar-te a afegir a la sessió en directe.

3. En cas de no poder seguir la visita en condicions, pots posar-te en contacte amb nosaltres al formulari adjunt i explicar-nos la teva incidència amb tot el detall possible.