Com accediré a la visita?

El mateix dia de la visita, 2h abans de l’inici de la mateixa, t’enviarem l’enllaç per accedir a la visita així com l’usuari i contrasenya que necessitaràs per entrar. T’ho enviarem al correu que hagis utilitzat durant la comanda online.

IMPORTANT: Assegura't de revisar bé la carpeta de SPAM si 2h abans no has rebut cap correu del Camp Nou Live Stream Tour.