Quins són els requisits de connexió a Internet?

Necessitaràs una connexió a Internet wifi o de banda ampla (DSL, cable o superior), amb una velocitat de descàrrega mínima d'1,2 mbps amb latència no superior a 100 ms per a SD i de 4 mbps amb latència no superior a 50 ms per a HD (és possible que no s'admetin dades mòbils). Els usuaris que viatgen a l'estranger han de fer servir una xarxa wifi o una connexió de banda ampla per comprar i veure l'emissió, per tal d'evitar càrrecs addicionals i mantenir la compatibilitat total (això permet que el país en què es troba sigui reconegut com a territori seleccionat).