En quins dispositius funciona BarçaTV+?

Es pot accedir a BarçaTV+ des de dispositius desktop, tauletes i mòbils amb navegadors actualitzats, a través de les versions desktop i mòbils del lloc web oficial del FC Barcelona o mitjançant les aplicacions iOS i Android oficials del Club en dispositius mòbils o tauletes. També pots reproduir BarçaTV+ amb Smart TV i mitjana players com Chromecast, Apple TV, Roku TV i Amazon Fire TV.

Si no estàs segur de si la teva tecnologia serà compatible, posa't en contacte amb barcatvplus.support@fcbarcelona.cat informant sobre els detalls del teu dispositiu i navegador.