Configuració de l'idioma d'àudio i subtítols

El contingut de Barça TV+ està disponible en castellà, català i anglès.

Per canviar l'idioma d'àudio has de fer clic a la icona dels auriculars de la part inferior del reproductor de vídeo i seleccionar l'idioma d'àudio que prefereixis.

Per habilitar o deshabilitar els subtítols o per canviar-ne l'idioma, has de fer clic al botó CC de la part inferior del reproductor de vídeo i triar l'opció escollida.

La disponibilitat d'idiomes i subtítols dependrà del contingut.