Com funciona?

Per entrar al Camp Nou caldrà activar el passaport des de sis dies abans del partit al què es vulgui assistir i fins a l’inici d’aquest, mitjançant una aplicació de mòbil (APP), que estarà disponible amb els sistemes iOS i Android. D’aquesta manera, previ accés a l’aplicació mòbil, el Passaport Infantil s’activarà automàticament i permetrà l’accés al Camp Nou per qualsevol de les portes previstes per a les entrades infantils.