Lloguer d'espais/Celebració d'esdeveniments

Ara el FC Barcelona posa a disposició d’empreses i particulars les seves instal·lacions i els seus espais (sales, camps de futbol 7, etc.) per tal que aquests puguin organitzar tot d’actes com presentacions, actes d’empresa, bodes, aniversaris, etc. Els socis tenen grans descomptes en lloguers.

Si vols informació sobre disponibilitat d’espais i preus truca al 902 1899 00 o consulta clicant aquí.