Com funciona?

Per entrar al Camp Nou només caldrà activar el passaport, que s'ha d'haver demanat prèviament de forma presencial a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB). Com que el document té un codi de barres, s’haurà de passar pel torn d’accés.

El passaport anirà vinculat a una aplicació mòbil (disponible amb els sistemes Apple i Android). Des de sis dies abans del partit, i de manera ràpida, el soci podrà activar el passaport per al partit al qual es vulgui assistir. L’aplicació li assignarà la porta per la qual s’haurà d’entrar, situades a les zones de Gol Sud o Gol Nord.

En el cas que no es disposi d’un telèfon intel·ligent compatible amb l’ús d’aplicacions mòbils, podran fer l’activació prèvia del Passaport Sènior a través del web del Club, o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.